×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Zeilschool It Beaken

Zeilschool It Beaken

Op deze zeilschool leer je pas echt goed zeilen en vind je veel gezelligheid. Zeilschool It Beaken is gericht op kinderen (7-12) en jongeren(13-19). Bij zeilschool It Beaken heb je gegarandeerd een super tof zeilkamp.

Een zeilkamp bij zeilschool It Beaken is een spannende en leerzame ervaring, vanaf de eerste dag! Een zomerweek begint op zondagmorgen tussen 11 en 12 uur. Na een gezamenlijke lunch maken we kennis met elkaar op het water. Van maandag tot en met vrijdag zeilen we overdag op de Friese meren en na het avondeten zijn we actief op de zeilschool.

Zeilschool It Beaken is gevestigd op een unieke locatie in Heeg, vrijwel direct aan het mooiste meer van Friesland, het Heegermeer. Dit zorgt ervoor dat je na afvaart binnen enkele minuten op open water bent. Rondom het Heegermeer zijn voldoende beschutte plekken zodat er ook wanneer het hard waait door iedereen gezeild kan worden. In en rondom het Heegermeer zijn er allerlei eilandjes en strandjes waar we regelmatig lunchen en leuke spellen doen. Als zeilschool zijn we te gast bij StayOkay Heeg. Hier wordt  lekker voor ons gekookt en hebben we gezellige kamers waar 2 tot 8 personen kunnen slapen. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Op het terrein is voldoende ruimte om je energie kwijt te kunnen met bijvoorbeeld een potje voetbal of volleybal. Daarnaast is er een gezellige bar waar muziek wordt gedraaid en is er een loungeterras waar het heerlijk bijkomen is na een dag intensief zeilen.
Voor onze kleinste cursisten hebben we de bungalow. Een apart gebouw waar de optimistcursisten en hun instructeurs verblijven. Deze bungalow is verboden terrein voor de overige cursisten en instructeurs, zodat de kleinste cursisten een eigen veilige plek hebben. Alle boten liggen voor de wal of op de wal bij onze speciale boothellingen. Vanaf hier vertrekken de zeilers iedere dag richting het meer. Kortom, zeilschool It Beaken heeft de ideale locatie voor een zorgeloze zeilvakantie!

 

Adres

De Draei 3
8621 CZ, Heeg

Telefoon

0515 - 442 898

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.