×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Wellekom Watersport Platbodemverhuur

Wellekom Watersport Platbodemverhuur

Gelegen aan de Wellesloot te Woudsend centraal in het Friese meren gebied - bevindt zich een mooie, moderne en gezellige jachthaven annex verhuurbedrijf. Leuke, gezellige plaatsen in de omgeving van Woudsend zijn: Sneek, Heeg, Sloten, Langweer, Balk. Eenvoudig is het IJsselmeer en ook de Wadden te bereiken.

Het gekozen concept van Wellekom Watersport werpt haar vruchten af; voor nagenoeg iedere watersporter is het gewenste schip in de vloot opgenomen.

Het bootverhuurbedrijf kent een 6-tal scheepstypen. Wellekom Watersport verhuurt de Kuperus sloepen. Als "open" boot beschikt Wellekom Watersport over Geuzen valken. De Magnum 23 wordt verhuurd als kajuitzeilboot. Daarnaast beschikt Wellekom Watersport over diverse platbodems in verschillende afmetingen in zowel kajuit- als in vissermanuitvoeringen, Grundel, zeeschouwen, schokkers en lemsteraken.

Wellekom biedt tevens diverse vaararrangementen, een uitstekend alternatief als gezinsuitje in de serie pretparken, attractieparken, zwembaden e.d. Ook zonder vaarervaring zijn er mogelijkheden. Voor iedereen bestaat dus de mogelijkheid Friesland - of zoals het werkelijk heet: Fryslân - te ontdekken.

Naast de verhuurvloot biedt de jachthaven circa 50 vaste ligplaatsen waarbij u een keuze heeft uit diverse boxafmetingen. De ligging in Woudsend van onze jachthaven is in veel opzichten de juiste plek waar u graag zult komen en waar met uw eigen schip uw vaarvakantie direct start.

Wellekom is aangesloten bij de VVV alsmede de HISWA.

U kunt online reserveren voor 2016 maar natuurlijk ook telefonisch. Wij zijn alle dagen bereikbaar onder het telefoonnummer 06 - 29 27 30 37 of 0514 - 59 28 00 van 08.00 tot 19.00 uur.

Wij zijn in het zomerseizoen 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 19.00 uur.

 

Adres

De Zwaan 8
8551 RK Woudsend

Telefoon

06 - 29 27 30 37 / 0514 - 59 28 00

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.