Rondvaartbedrijf Van Dijk

Rondvaartbedrijf Van Dijk

Harry en Jenny van Dijk heten u van harte welkom aan boord van partyschip ‘Waterpoort’!

Al meer dan twintig jaar verzorgen wij vaartochten voor gasten, geheel georganiseerd of met vrije opstap.

Als u voor een groep gasten een gezellige vaartocht wilt organiseren dan zijn wij u van dienst met het invullen hiervan. U chartert de boot voor uw eigen groep. Geheel naar eigen inzicht van de organisatie stellen we een plan op zodat alles verloopt zoals u dit in gedachten heeft. Denk aan het kiezen van de vertrektijd, de vaarroute, de cateringmogelijkheden, entertainment aan boord of onderweg en uiteraard dieetwensen. Op de dag zelf nemen wij al uw zorg uit handen en kunt ook u genieten van het dagje uit.  De tochten met vrije opstap vindt u op onze vaarkalender, u kunt online voor deze tochten reserveren. Betalen kunt u via de website of contant/ met pin aan boord.

Er is een ruime keus; dagtochten, middagtochten, rondvaarten van enkele uren of thematochten en wij varen ook naar het SKS Skûtsjesilen.

Thematochten zijn populair, enkele voorbeelden zijn onze pannenkoektocht, Gourmettocht of de Seniorentocht.

Veel informatie vindt u op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden persoonlijke toe te lichten, zeker omdat het organiseren van een dagje uit of feest maatwerk is. Een vrijblijvende bezichtiging is altijd mogelijk.

Wij begroeten u graag aan boord op een van onze tochten!

Adres

Pampuskade 18
8605 AS Sneek

Telefoon

0515 - 413 819 / 06 - 109 70099

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant