×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Rondvaardij Princenhof

Rondvaardij Princenhof

Rodvaardij Princenhof, gelegen in het prachtige Nationaal Park ‘De Alde Feanen’ in Earnewâld, biedt ook in 2017 weer alle mogelijkheden voor een onvergetelijk evenement. Met luxe partyschepen van 20 tot 300 personen hét juiste adres voor uw rondvaart, dagtocht, bedrijfsfeesten, teambuilding, presentaties, seminars, vergaderingen, reünies, familie-uitjes, bruiloften en partijen! Rondvaardij Princenhof biedt verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit. Uiteraard helpen wij u graag als u een programma op maat wilt, vraag naar onze ideeën!

Lunch of diner aan boord

Rondvaardij Princenhof beschikt als enige rederij in Friesland over een eigen vakbekwame keukenbrigade waar kwaliteit voorop staat. In onze centrale keuken worden al onze producten volgens HACCP eisen, en op ambachtelijke wijze bereid.

Dit kan variëren van een eenvoudige lunch of een uitgebreid warm/koud buffet, walking diner tot een chique diner. Dit alles met de grootst mogelijke zorg bereidt voor gezelschappen van 10 tot 500 personen. 

Uitgebreid zomerprogramma

Rondvaardij Princenhof biedt u gedurende het gehele seizoen diverse rondvaarten, dag- en avondtochten. Ook zijn er dinnercruises zoals de Moonlightcruise, Candlelightcruise en de Midzomer Barbecue Cruise.

Deze tochten kunt u individueel of in groepsverband boeken. De rondvaarten en middagtochten worden door een ervaren gids begeleid, deze vertelt u op een boeiende wijze zeer interessante wetenswaardigheden over het schitterende vaargebied.

Voor touringcarbedrijven hebben wij speciale prijzen/arrangementen, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

De meeste tochten zijn geschikt voor mindervaliden, graag wel even bij de reservering aangeven.

Bent u voor een groep op zoek naar een mooie rondvaart, neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden voor het afhuren van een eigen schip!

Ook in 2017 online reserveren, snel en gemakkelijk en wanneer het u uitkomt !

Adres

Piet Miedemaweg 19
9264 TJ Earnewâld

Telefoon

0511 - 53 93 34

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

DEVEA

Ceresweg 22

8938 BG LEEUWARDEN

Tel. 06 - 15 37 22 55

Advertenties: info@devea.nl

Redactie: info@devea.nl

© 2015-2020 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden Devea.nl. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.