×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Popeye.nl

Popeye.nl

Je complete vaarvakantie start op Popeye.nl: het aanbod van huurboten in combinatie met restaurants en accommodaties aan het water maakt dat je je hele vakantie bij ons kunt regelen.

Popeye.nl is de site voor het snel en eenvoudig vinden van een boot of vakantiewoning aan het water. Wilt u in Friesland, Amsterdam, Giethoorn of Zeeland of zelfs op de Middellandse zee een boot en/of vakantiewoning huren, dan vindt u hier in no time de juiste verhuurder!

Je kunt via Popeye.nl de volgende boten huren; Kano, Kajak, Roeiboot, Punter, SUP, Visboot, Zeilboot, Sloep, BBQ boot, Motorschip en zelfs een varend vakantiehuis. Met of zonder vaarbewijs kun je gaan roeien, peddelen, suppen, zeilen, maar ook een motorboot huren, een schip huren met schipper, voor een dagtocht, meerdaagse tocht of een rondvaart door bijvoorbeeld Amsterdam en de Amsterdamse grachten of misschien wel de Rijn of het IJ. Liever op het water met een driemaster of een schip uit de bruine vloot? Ze staan online en zijn zo te vinden.

Ook een vakantiehuis of vakantiewoning in je favoriete vaargebied huren bestaat tot de mogelijkheden, jij kiest en wij zorgen voor de juiste vakantiewoning. Vanuit je vakantie adres vaar je met je boot of sloep vanaf de aanlegsteiger of de nabij gelegen haven zo het vaargebied in. 

Heerlijk dineren of borrelen aan het water, in een mooi restaurant, een eetcafé of hotel restaurant aan het water. Zelfs dit zoek je via popeye.nl.

 

 

Elburg

Telefoon

0525 - 65 66 53

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.