×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk is een middelgrote jachthaven met bijna 300 ligplaatsen. Hier vindt u voor uw boot een passende ligplaats in een rustige en beschutte jachthaven.De jachthaven ligt op een unieke locatie; aan de rand van het kleine watersportdorp Earnewâld en dichtbij het prachtige natuur- en watersportgebied het Nationale Park: de Alde Feanen.

Het natuurgebied bestaat uit meren en plassen, vaarten, riet en graslanden en is toegankelijk voor recreatie en watersport.Het watergebied is het beste varend te verkennen. Van Jachthaven Westerdijk, vanuit het midden van Friesland kunt u zonder veel oponthoud van bruggen of sluizen naar het merengebied varen. 

Stroom, water en Wi-fi zijn inclusief de jaarhuur van de ligplaats. De huur van een ligplaats is van 1 april tot 31 maart van een kalenderjaar. Een andere periode is ook mogelijk.

Vanaf begin oktober kunnen boten bij ons in winterstalling. Stallen kan binnen in de loods of buiten op het verharde terrein. Uw schip wordt vakkundig uit het water gehaald en schoon gespoten waarna het op een degelijke bok op het terrein of in de loods wordt geplaatst.

U kunt er natuurlijk op rekenen dat er uitsluitend vakbekwame handen aan uw kostbare vaartuig komen. Wij hebben ook afspraken met deskundige en ervaren onderaannemers. U kunt dus rekenen op kwaliteit en een vertrouwde behandeling.

Bekijk ook eens ons actuele aanbod van tweedehands schepen. U bent van harte welkom voor informatie of een bezichtiging.

Adres

Feansterdyk 8
9264 TN Earnewâld

Telefoon

0511 - 539 360

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.