×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Hotel - Grand Café De Watersport Heeg

Hotel - Grand Café De Watersport Heeg

Linda Nagelhout en Klaas-Reyer Dekker van Hotel – Grand Café De Watersport Heeg heten u van harte welkom. Samen met chef-kok Cor Brouwer, heeft De Watersport Heeg inmiddels een bekende naam opgebouwd onder de Watersporters en onder de lokale genieters. Wij beschikken over een sfeervol Grand Café – Restaurant en 14 comfortabele hotel kamers die deels aan het water gelegen zijn.

 

Eten, drinken en overnachten in hét bruisende watersportcentrum van Friesland.

Neem plaats in de lekkere loungebanken aan het water, aan de buitenbar of aan de stamtafel in ons sfeervolle Grand Café en geniet van alles wat De Watersport te bieden heeft.

Kom gezellig tafelen in ons sfeervolle Grand Café – Restaurant of op ons prachtige vlonderterras aan het water, naast de draaibrug.

Onze menukaart wisselt per seizoen. 

Voor groepen bieden wij speciale, op maat gemaakte arrangementen of groepsmenu’s aan. Hierbij kunt u denken aan buffetten, (luxe) barbecues, walking dinners of à la carte groepsdiners. De inhoud hiervan stellen wij graag in overleg met u samen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij beschikken over 14 comfortabele hotelkamers midden in het centrum van Heeg. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras, welke deels aan het water gelegen zijn.

Sinds kort beschikken wij over een luxe boothuis op Haven Resort Heeg. Een prachtige stek om te vertoeven voor een weekend, midweek of langer. De loft is van alle gemakken voorzien, heeft een ruime woonkamer voorzien van riante open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Onder de loft bevindt zich open water waar u uw eigen sloep kunt afmeren.

Ook te boeken voor een lang weekend of een midweek.

Adres

De Skatting 44
8621 BW Heeg

Telefoon

0515 - 44 22 29

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.