×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

De Rakken Aquacamping en Jachthaven

De Rakken Aquacamping en Jachthaven

Aquacamping de Rakken is door de unieke ligging aan het water, direct bij de gezellige dorpskern en in een groene omgeving, beslist een van de mooiste campings van Zuidwest Friesland. Hier vindt u uw eigen mix van actief zijn, genieten van rust en ruimte, de dorpsfaciliteiten naast de deur en het recreatieprogramma voor kinderen in het hoogseizoen.


Wij hebben een mooie plek voor u in de parkachtige omgeving op een van de 200 plaatsen; naar keuze in de zon, in de schaduw of aan het water. Als u tijdig reserveert ligt uw eigen boot of huurboot bij uw campingplaats in het water.

U kunt ook kiezen voor één van de comfortplaatsen. U beschikt hier over uw eigen wateraansluiting, vuilwaterafvoer én 16 Ampère stroom. Natuurlijk beschikt u hier ook over gratis WIFI. De comfortplaatsen vindt u op veld R. 

Onze voorzieningen worden hoog gewaardeerd en ons personeel zal u met Friese gastvrijheid ontvangen.

Bijzonderheden:

  • Trailerhelling voor boten
  • Gratis gebruik van Wifi, douches en toiletten
  • Invalidentoilet en invalidendouches​
  • Bij een verblijf op een passantenplaats bent u welkom vanaf 13:00 uur. De plaats dient bij vertrek uiterlijk 11:00 uur vrij te zijn.

Om uw verblijf nog aangenamer te maken biedt Camping en Jachthaven De Rakken u de mogelijkheid op verschillende manieren van de omgeving te genieten. Combineer uw verblijf in onze vakantiehuisjes of trekkershutten met een dagje varen of fietsen in de prachtige omgeving van Woudsend. Wilt u wat verder weg dan staat de huurauto tot uw beschikking. Huur een electrosloep, of ga zeilen in een valk. Liever fietsen? Een electrische fiets of een gewone fiets is ook te huur.

Adres

Lynbaen 10
8551 NW Woudsend

Telefoon

0514-591525

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.